Kentang Store
Kentang Store

Kentang Store

Vendor Review

  1. 5 out of 5

    (Guest)

    Cantik

  2. 5 out of 5

    (Guest)

    thanks for your helping to people who need help

  3. 5 out of 5

    (Guest)

    Good

  4. 5 out of 5

    (Guest)

    5star

  5. 5 out of 5

    (Guest)

    ?????????

  6. 5 out of 5

    (Guest)

    Hi

  7. 5 out of 5

    (Guest)

    Kindness never end, always support

  8. 5 out of 5

    (Guest)

    ?

  9. 5 out of 5

    Good quality and cheerful color. ?????

  10. 5 out of 5

    ??????????

  11. 5 out of 5

    (Guest)

    Very Good quality

  12. 0 out of 5

    Thank you for your feedback & continuous support !! Stay safe

  13. 5 out of 5

    (Guest)

    Very good quality, umbrella 2 layers. Love the colour!

  14. 5 out of 5

    (Guest)

    无私奉献, 帮助需要的人. 赞!

  15. 5 out of 5

    (Guest)

    Good apps ? Easy to buy products in uncle kentang's store. TQSM.

  16. 5 out of 5

    (Guest)

    Well done

  17. 0 out of 5

    Thank you for your feedback & continuous support !! Stay safe

  18. 5 out of 5

    (Guest)

    Good

  19. 5 out of 5

    (Guest)

    Can giv more info about the size? As don't know which size to buy

  20. 5 out of 5

    (Guest)

    Baru habis baca buku uncle. Saya nak puji kerana saya mmg tak minat baca buku bahasa melayu kerana kebanyakannya suka ayat berjela dan berbunga-bunga tapi tiada inti. Buang masa dan duit. Jadi saya kecewa dan terus give up dengan buku bahasa melayu. Tapi sbb ni cerita pasal uncle saya pun cube sekali lagi. Saya tak kecewa! Saya mahu ucapkan syabas dan terima kasih kepada uncle dan writer uncle, sbb menceritakan kisah2 dalam point2 padat dan straight forward! Ia juga ditulis dalam pengunaan bahasa yang straightforward. I really appreciate it! Saya plan nak beli beberapa naskah lagi dan share dengan kawan2 saya. Thank you! Mula2 ingat saya agak tough dan sudah dengar banyak cerita sebelum ni dan tak akan nangis. Bila halfway ttb saya dah nangis sbb cerita uncle ada certain parts sama dengan cerita ayah saya jugak. Part tu tah mcm mana ttb saya nangis. ?? Kalau ada dalam goodreads ada plan jugak nak bagi rating yang gempak!