Kentang Store
Kentang Store

Kentang Store

Vendor Review

  1. 5 out of 5

    โ€“

    Good quality and cheerful color. ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

  2. 5 out of 5

    โ€“

    ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

  3. 5 out of 5

    (Guest) โ€“

    Very Good quality

  4. 0 out of 5

    โ€“

    Thank you for your feedback & continuous support !! Stay safe

  5. 5 out of 5

    (Guest) โ€“

    Very good quality, umbrella 2 layers. Love the colour!

  6. 5 out of 5

    (Guest) โ€“

    ๆ— ็งๅฅ‰็Œฎ, ๅธฎๅŠฉ้œ€่ฆ็š„ไบบ. ่ตž!

  7. 5 out of 5

    (Guest) โ€“

    Good apps ๐Ÿ‘ Easy to buy products in uncle kentang's store. TQSM.

  8. 5 out of 5

    (Guest) โ€“

    Well done

  9. 0 out of 5

    โ€“

    Thank you for your feedback & continuous support !! Stay safe

  10. 5 out of 5

    (Guest) โ€“

    Good

  11. 5 out of 5

    (Guest) โ€“

    Can giv more info about the size? As don't know which size to buy

  12. 5 out of 5

    (Guest) โ€“

    Baru habis baca buku uncle. Saya nak puji kerana saya mmg tak minat baca buku bahasa melayu kerana kebanyakannya suka ayat berjela dan berbunga-bunga tapi tiada inti. Buang masa dan duit. Jadi saya kecewa dan terus give up dengan buku bahasa melayu. Tapi sbb ni cerita pasal uncle saya pun cube sekali lagi. Saya tak kecewa! Saya mahu ucapkan syabas dan terima kasih kepada uncle dan writer uncle, sbb menceritakan kisah2 dalam point2 padat dan straight forward! Ia juga ditulis dalam pengunaan bahasa yang straightforward. I really appreciate it! Saya plan nak beli beberapa naskah lagi dan share dengan kawan2 saya. Thank you! Mula2 ingat saya agak tough dan sudah dengar banyak cerita sebelum ni dan tak akan nangis. Bila halfway ttb saya dah nangis sbb cerita uncle ada certain parts sama dengan cerita ayah saya jugak. Part tu tah mcm mana ttb saya nangis. ?? Kalau ada dalam goodreads ada plan jugak nak bagi rating yang gempak!